MITJA RIBA-ROJA DEL TURIA 2009



El diumenge dia 8 de març es va disputar la Mitja Marató Internacional de Riba-Roja del Turia, on el guanyador va ser Kiron Kibet de un poble de açi el costat, si de un poblet de Kenia, invertint un temps de 1:01:37 a una mitja de 2:55 min./Km., casi res, una marca que casi tot el món podria fer ( si però en una moto ).
Del nostre Club va correr el nostre company Emili, quedant el 3er de la Catregoría i el 47 de la general de 1.293 arribats a meta, en un temps de 1:21:29 a una mitja de 3:52 min./Km. Ens a dit que va quedar content, encara que al Km. 19 va tindre un baixó tot i que era la part mes plana de la carrera, però com va arriscar a la ultima pujada al Km. 14, eu va pagar a la part final acabant aquestos dos ultims kms. a una mitja de 3:58.
Caldria dir que aquesta Mitja es de les mes dures que es disputen a la Comunitat Valenciana, res a vore amb Santa Pola, Gandia, Picanya, Denia, etc.
També el nostre company va estrenar la nova equipaçió amb els nou color del Club i ens a comentat que es molt comoda, destacant el pantaló. Bon estreno per pujar a un podi amb el nou color.
Des d'açi li donem la Nostra Enhorabona i a seguir aixi.