MITJA SANTA POLA 2009







El diumenge dia 18 de Gener es va disputar La Mitja Marató Internacional de Santa Pola.
El nostre Club va tindre una molt bona participació, van ser 9 Atletes els que es deplaçaren fins a la Vila de Santa Pola per prendre part en aquesta prova tan important. Tots ells la van acabar, i per cert, molt contents, encara que alguns debutaven en aquesta distancia. Tan sols algúns van acabar en alguna bambolla al peu i altres una mica escaldats. Feia un dia asolejat i vent gelat, vent que molestava sobretot a la tornada a Santa Pola, però no va ser obstacle per a correr i disfrutar de la carrera, i dic disfrutar per que tots eu van donar tot i al acabar tots podien contar les seues vivencies de la cursa.
De tots cal destacar en la seua 2ona Mitja, el junior Alejandro Martinez, va ser 5e en la seua categoria, en un temps de 1:30:28, a una mitja de 4:17 el Km. tot i que no esta entrenant per la distancia.
També el veterá Emili Pérez, va acabar 5e en la categoria, en un temps de 1:18:37, a una mitja de 3:44 el Km., i va batre la seua marca en aquesta Mitja en 4 minuts.
El company Ferran Belda també va fer marca personal acabant en 1:51:03, el que demostra que esta preparant molt bé la Marató dde València del proper dia 22 de febrer.
Els debutants José Sesé, Xavi Company, Jose Gabriel Seguí, David Oliver i Victor Carrió van estar molt motivats per correr aquesta Mitja. Voldriem també comentar que Victor Carrió va anar a Santa Pola, i minuts abans de la eixida no tenia molt clar si anava a prendre part, i al final va correr i acabar en algo menys de dues hores.
La nostra amiga Ana Magraner ens va fer unes fotos que estan el arxiu del Club, Moltes Gracies Ana, mes encara sabent el fred que vas pasar tant tú com Marisol.
Enhorabona a tots !!
Ja tocava tindre una bona representaçió !!
Punxeu baix al recuadre i podeu vore la clasificaçió del Club.