SAN SILVESTRE BENISSA i CURSA NADAL XABIA



El mateix dia 27 de desembre, dia que van celebrar la nostra San Silvestre a Beniarbeig, es va disputar la SANSIL de Benissa on va participar el nostre company Emili, com a únic representant del nostre Club.
Cal dir que la participació va ser de vora 300 atletes, encara que el mateix dia es va disputar a Denia el " Pollo Solidario" i també al poble de Altea van disputar la 1ª San Silvestre, per lo que va mermar en la eixida masiva de altres anys. En Benissa va guanyar Said Day Day, seguit de Barragan i Nasio Cardona, per lo que demostra el nivell que va tindre la cursa. El Nostre company Emili va ser 8º en la general i Primer en la categoria de veterans, tardant 12:16 en cubrir els 3570 Mts. a una mitja de 3:26 per Km. Encara que no siga la distancia que mes li agrade, Emili esta content per el temps aconseguit.
El dia després, diumenge 28 de desembre, es va disputar la 1ª Cursa de Nadal de Xabia al Centre Historic. També va participar en aquesta cursa el nostre company Emili, on va guanyar una rubia, peró que li pareix a Nasio Cardona, será la germana segurament, seguida de Barragan i de Frank Beneyto. En aquesta cursa Emili va ser 7º a la General i Segon de la Categoria, darrere de Frank Beneyto.
El Gurú qui entrena a Emili, estava molt content per els resultats, peró aconsellant-li no descuidar els entrenaments per a cites mes importants que ja s´acosten.
Bon Any 2009 per a tots, i a vore si ens vejem mes per les Curses !!