XVI MITJA MARATO PICANYA - PAIPORTA



Ahir diumenge, dia 21 de desembre, es va disputar la XVI MITJA MARATO PICANYA - PAIPORTA, on van participar 4 Atletes del nostre Club.
Amb un dia asolejat, però, amb una temperatura molt baixá ( 8º C ), va començar la Mitja a les 10 h. del matí. El recorregut era totalment plá, menys dos xixotetes pujades, i mesurat amb roda topográfica i amb GPS, constava de dos voltes de 10.550 m. per completar la distancia homologada en Mitja Marató de 21.097 Mts. Cal destacar que els nostres Companys van quedar molt contents dels seus registres, ja que estan preparant altres curses per mes endavant, com son la Mitja de Santa Pola i alguns La Marató de Valencia.
Una altra vegada més, el Nostre Club va pujar al Podi, per part de Emili Pérez que va ser Segon en la seua Categoria i el 27 en la General, superant la seua marca personal en Mitja Marató obtinguda en la anterior Mitja de Alzira. La marca va ser de 1:18:04 a una mitja per Km. de 3:42, on caldria resaltar que el seu entrenaor, Paco Ivars, estava molt content per la marca aconseguida per Emili.
El nostre Company Juanjo Lorenzo, del C.A. CAMETES, també va viatjar amb ells i també va correr la Mitja amb un temps de 1:28:34, que esta molt bé, per donar-li confiança en la gran cursa que esta preparant.
Van acabar la Mitja un total de 2.433 Atletes, casi res diu el paperet.
En la Quarta van ser 506 Atletes que van aplegar a la Arribada.
Els temps dels nostres van ser el següents :
EMILI PEREZ SOLER 1:18:04
JUAN BODI MIRET 1:32:27
ALFONS ESPIN FERNANDEZ 1:58:44
FERRAN BAÑO BELDA 1:58:45
De moment només podem publicar la foto del Podi, perquè no en tenim més de la arribada dels nostres Companys. Seguirem buscant.

ENHORABONA A TOTS !!!!!