CURSA RAVAL GANDIA 2008

El passat dissabte 6 de desembre es va disputar a la ciutat de Gandia, la Cursa Raval de Gandia 2008. Aquesta cursa van estar 4 atletes del nostre Club. Amb un dia en bones condicions meteorologiques i molta gent animant a tots els corredors, es va donar la eixida a les 11:30 hores a aquesta cursa. Van acabar 831 Atletes, destacant el alt nivell, com el guanyador Emilio Vizcaya, seguit de Said Dayday i Jacob Garcia. En dones, com no, la guanyadora va ser Maxine Mckinnon ( la campiona del Món de Maráto en Veteranes ). També el nostre company Emili Pérez, va ser segon en la categoria de Veterans B i 25e en la General. En aquesta categoria va ser primer el gran atleta Juan Martinez del C.A. Dianium.
Emili Pérez demostra que esta en un gran moment de forma, asimilant molt bé el entrenament que esta seguint del seu Gurú Paco Ivars.