Mitja Marató Ciutat de Dénia

El diumenge 30 de Març es va celebrar a Dénia la 5ª Mitja Marató. L'eixida i arribada va ser com sempre al carrer Marqués de Campo. La participacío de 570 corredors pot considerar-se molt bona si tenim en compte que eixe mateix dia hi havia també mitja marató a Ribarroja del Túria. Els atletes del nostre club destacaren, com sempre, al llarg de tota la prova. El primer en arribar del nostre club va ser Emili Pérez seguit de Pere Antequera que va millorar la marca obtinguda aquest any en Santa Pola. Més tard arribaren Almudena Sánchez i Javier Valera que van fer la cursa espentant el carro de la seua filla menuda Núria. Poc després entràren en meta Alfons Espin i Ferran Bañó, que no han pogut preparar la prova com voldrien per causa de les lessions. Els temps van ser els següents:

PÉREZ SOLER, EMILI 1:26:31
ANTEQUERA ROBLES, PERE VICENT 1:40:06
SÁNCHEZ FERNÁNDEZ, ALMUDENA 1:55:44
VALERA GÓMEZ, JOSÉ JAVIER 1:55:45
ESPIN FERNÁNDEZ, ALFONS 2:00:34
BAÑÓ BELDA, FERRAN 2:00:35

En categoria masculina, el guanyador absolut va ser Mjibar Abdelilah amb un temps de 1:07:23 i en categoria femenina va ser Maxine McKinnon, del Dianium, amb 1:21:10.

Si voleu vore les excel.lents fotos que va fer la nostra companya Anna punxeu ací. I si voleu vore fotos de la prova del nostre àlbum podeu punxar ací.

Recordeu que ja tenim propet el Circuit a la Marina Alta, o siga que a correr.