VOLTA PEU A XERACO 2009



El passat dia 6 de gener es va disputar la VOLTA PEU A XERACO, la clásica que tanca les festes nadalenques i on els/les runners van a correr, uns per començar el any i altres per acabar de preparar les cites que ja en parlat en els comentaris anteriors.
Bé, el nostre Club va estar representat només per 2 Atletes, Almudena i Emili, fent unes marques que ningú dels dos s´esperaven.
Almu va correr els 14.300 m. en un temps de 1:07:43 a una mitja de 4:44 min./Km., superant de lluny la seua antiga marca, aneu prenent nota i entrenant, per que de lo contrari només la voreu en les fotos que publicarem de les seues curses.
En lo que respecta a Emili, va fer 51:04 a una mitja de 3:34 min./Km., el 22 en la general, on van correr atletes Internacionals i el primer atleta Europeu va ser Emili Vizcaya, del C.A. Dianium, ocupant la 9ª posició. No cal dir com estaven de contents tots dos, per les marques aconseguides.
Van acabar 890 Corredors de un total de 1002 Inscrits. Resaltar que la majoria de Clubs van tindre una bona representació, tot i que alguns estan lesionats, com es el cas de alguns companys del nostre Club, per lo que des de açi els animen, una vegada mes, per a que es recuperen pronte. També volem animar als que encara no en començat la temporada per que els posen les piles.
Respecte a la Marató de Valencia, el proper dia 22 de febrer, tindrem també 2 companys que aniran a correr, Ferran i Alfons, que estan preparant-se de valent per poder acabar la seua 1ª participaçió. Des de açi i també personalment tenim que donar anims fins que tornen de València.

La Nostra Enhorabona !!